Nebuď bábovka, přijmi výzvu!

23:55:00


Říká se, že člověk by měl neustále překonávat sám sebe. Zdolávat po krůčkách své cíle a cítit se dobře.
A kdo by odolal? Náš vnitřní hlas nás nabádá jít dál, posunout se a my ho tak rádi ignorujeme, protože milujeme své pohodlí a práce navíc je pro nás utrpení. Lenost je potvora a kdyby měla vlasy, tak si z ní udělám koště.
Překonejme se, pracujme na sobě – co vybudujeme bude naše a nikoho jiného!



A já mám nápad a nejlepší na tom je, že není vůbec špatný! Bude to výzva a doslova.
V rámci týdenní výzvy budete mít hned několik úkolů, které musíte splnit. A odměna? Budete na sebe pyšní a spoustu dalších věcí, které za to stojí!

Na růst nepotřebujete Chocapic, ale vlastní cíle :)

1. Udělej dobrý skutek
Klasika nad klasiky, ale funguje. Buďme milý a rozdávejme radost, nic to nestojí a zahřeje u srdce. Ať už je to růže, kterou dáme neznáme osobě na ulici nebo nabídneme staré paní, že jí pomůžeme s nákupem.

2. Zkus nepoznanou věc
Skoro všichni nemáme moc v lásce stereotyp. Udělejme něco jinak, byť jen maličkost. Učesat si jinak vlasy, ochutnat exotické ovoce, koupit novou aviváž, namalovat obraz...

3. Nauč se něco nového
Nový jazyk, pletení, kreslení, zpívání, něco si vyrobit. Možností je spousta. Učíme se celý život a jde nám to vážně skvěle.

4. Překonej svůj strach
Jde do tuhého. Strach je pěkná zmije, bojujeme s ním neustále a když už nemůžeme utečeme. Ale to nejde pořád. Nahoď ramena a postav se mu! I když se hned nezadaří, je zde kámoška naděje, která ráda pomůže.

5. Cvič
Sportem ku zdraví cvičenky! Pohyb je důležitý pro naše tělo a psychiku. Pokud se o sebe dobře staráme, tělo se nám odmění. Doporučené dávkování 3x týdně – cvičení je návykové a způsobuje skvělou postavu. Začněte s ním!

6. Dej prostor nápadům
Naslouchat lidem, pozorovat okolí – všude je příležitost. Stačí jen povolit uzdu fantazii a tvořit. Klidně články, fotky, projekt, který může pomoci i ostatním.

7. Dopřej si něco dobrého
A to nejlepší na konec. Není nad to, udělat si radost poslední den v týdnu. Proč ne třeba čokoládou, bonbonem nebo dobrou večeři?



A mě nezbývá nic jiného, než držet palce a všechny! :)

You Might Also Like

4 komentářů

Děkuji za Vaše milé reakce :) Budu ráda za další návštěvu :)

Popular Posts