6 tipů jak se posunout dál

13:10:00



V životě nastane moment, kdy cítíte, že stojíte na stopce a nevíte kudy kam. Nevidíte žádnou další cestu, kterou se vydat a vlastně ani nemáte ponětí co nabídnout? 

Jak říkám, každý z vás má něco v sobě a tím nemyslím zrovna svíčkovou z oběda. Originalita, vlastnosti, fantazie - to je oč tu běží. Celý život se učíme, přiznejme si to.

Přichází slavný moment ...vás trošku navést, poradit, zabavit..cokoliv. Internet je možná požírač času, ale je přeci jen na vás jak svůj čas v této černé díře využijete.

A proč si nezkusit nějaký online kurz? 
Zde je přehled kurzů (zdarma, ale pokud chcete luxus, zaplatíte si)

1. Naučte se meditovat

Nabízí eKurz zdarma, naučí vás základy a zbytek je už na vás. Celkem mě to láká, ale chce to dávku trpělivosti, ale výsledek? Myslím si, že to stojí za to, zlato..

2. Vím víc

Další stránka, která vám dává možnost výběru - jak placené kurzy, tak i zdarma. Od horoskopů až po balení dárků a mnoho dalšího! Pokud máte pocit, že jste poleno jako já, tak mi věřte..už nejste!

3. Výukové kurzy 

Zde se můžete naučit od každého trošku. Něco z ruční tvorby, osobního rozvoje, počítačů nebo upéct chleba. Líbí se mi přehlednost stránek a široká nabídka.

4. Seduo

Velmi známý web se širokou nabídkou kurzů. Toužíte být digitalním nomádem nebo skvělým obchodníkem, který umí výborné prezentace? Můžete se stát čím jen chcete. Tohle vám ukáže Seduo ve svých videokurzech.

5. Profík přes jazyky

Pokud jste profíci v líbání, proč se dál nezdokonalit? Můžete vyznat lásku ve všech jazycích a bude to mít úspěch! Spousta lekcí, kapitol, poslechu. Langmaster má vše co potřebujete, věřte mi..

6. Naučme se

Chcete si uháčkovat svetr, ale nedaří se? A co se teprve umění "pochválit se?" Žádný strach, tyto webovky vám pomohou a nic za to nechtějí..většinou. Není to skvělé?
A víte co je ještě lepší? I vy se můžete stát lektorem. Pokud něco umíte, naučte to zbytek světa!

Existuje hodně stránek, kurzů, stačí jen hledat a pustit se do toho. Máte zajímavé nějaké zajímavé odkazy, které za to stojí?


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Love the style of your blog!

    I`m following your blog with a great pleasure via Google+
    Please follow me back - Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat
  2. Niekedy nastane proste taký moment, kedy človek jednoducho nevie ako a kam. Presne práve preto sú dobré aj takéto kurzy. Ešte som žiadny nemala, ale môže to byť dobré :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Z toho seznamu znám jen naučmese a ještě je celkem nový elearneo. Já si nemyslím, že internet je požírač času, já tam hledám věčeně něco nového co bych se mohla dovědět nebo aspoň čtu vaše blogy.

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy! Člověk se učí celý život a nikdy nebude dokonalý. Já své znalosti i zkušenosti obohacuji od zkušených kolegů :) Kurzy jsou prima věc a můžou být i zábavou :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych se ráda přihlásila na nějaký kurz a nebo se naučila něco nového :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé reakce :) Budu ráda za další návštěvu :)

Popular Posts