Jsme ženy a jsme skvělé!

20:06:00


Ahojte lišáci,

málokdo si cení toho, že chodíme po světě a jsme zkrátka úžasné. Báby v mhd nás probodávají pohledy, pánové na nás pískají a otáčejí se za námi a ostatní zkrátka závidí.
Je těžké až vyčerpávající býti ženou, ale zvládáme to víc než statečně.




Připomeňme si, proč jsme vlastně tak skvělé!

1. Jsme princezny

Umíme se oháknout, nalíčit, ale i nasadit tepláky a rozcuchat si vlasy. Stále jsme to my, milující a oddané. Tleskám princeznám, které jsou šik po celý den a celou noc. Hodinu se pokouším vypadat k světu, sotva otevřu dveře už je tomu jinak. Lidé utíkají, nevím co se děje, tak utíkám taky v domnění, že nás honí zlá příšera.

2. Jsme milující matky

Ve většině případů tomu tak bývá, pokud zrovna neskončíme v blázinci. Nosíme pod srdcem 9 měsíců nový život, cítíme každé kopnutí a pohyb dítěte. S pupkem se sotva ohneme, natož oholíme a při porodu trpíme jako šakalové a nakonec zažíváme pocit štěstí. Nebýt našich mužů, tak se tohle samo nestane..proto všechna čest tatínkům, kteří jsou velkou oporou!

3. Rádi drbeme

Není problém být s kamarádkou 5 hodin na kafíčku a kecat, kecat, kecat. Dozvíme se spoustu nových věcí, hlavně kde jsou výprodeje oblečení a sleva na čokošku, kterou vlastně nemůžeme, protože zrovna teď držíme novou dietu od Haliny.

4. Máme rádi čokoládu

I když držíme tu dietu. Čokoláda se hodí vždycky a je to vlastně salát. No a co, že jí sníme na posezení? Aspoň nám pánové nepřiberou, takže vlastně kvůli nim tu čokoládu prostě musíme sníst.

5. Nikdo nám nerozumí


Hmm, fajn, jak chceš! Nic mi není. Signál, že něco není v pořádku. Ale stále je zde spousta otazníků, proč děláme věci, které absolutně nemají smysl? Proč se naštveme, když se na zemi válí smradem tvrdé ponožky? Proč se urážíme, když se nic nestalo? Ale stalo. Proč si vlastně vybalujeme a opět balíme kufry a stěhujeme se zpátky k mamince? A proč naší jízlivost nevyřeší už ani čokoláda? Nevíme ani ten malinkej ďábel v nás nemá vůbec páru o tom, co to vyvádíme. Ale ta moc, když netušíte co od nás čekat je sakra k nezaplacení! Muhehehe (smějící se ďábel)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ja neznasam cokoladu 😄😄 ale inak sa vo vela veciach viem najst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten prvý dôvod :D A aj c čokoládou som sa v tvojom texte veľmi našla, takže na tom zaručene niečo bude!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé reakce :) Budu ráda za další návštěvu :)

Popular Posts